شهروز دلافکار بازیگر نقش «جواد» در سریال «قورباغه» معتقد است: یکی از مهمترین کارهایی که دولت آینده میتواند در راستای تعالی بخشیدن به فرهنگ و هنر انجام دهد، اختصاص بودجه لازم و عادلانه به آن است.
به گزارش پایگاه خبری حوزه هنری، شهروز دلافکار متولد ۱۳۶۲ و فارغالتحصیل کارشناسی هنر از دانشکده سینما و تئاتر است. این بازیگر تجربه نقشآفرینی در مجموعه تلویزیونی، سریال نمایش خانگی، فیلم سینمایی و تئاتر را در کارنامه دارد.
مهمترین نقشآفرینی شهروز دلافکار بازی در نقش «جواد» در سریال نمایش خانگی «قورباغه» است که مخاطبان بسیاری داشته است.
دلافکار عنوان کرد: هنرمندان با فعالیتهای هنری خود زندهاند و در همه حال به فضای مناسب برای کار نیاز دارند. همچنین یکی از مهمترین دلخوشیهای هنرمندان توجه به آثارشان است که در صورت تحقق آن از سوی دولتها، تأثیرات قابل توجهی بر وضعیت فرهنگی هنری کشور خواهد داشت.
وی در همین راستا افزود: یکی از مهمترین کارهایی که دولت آینده میتواند در راستای تعالی بخشیدن به فرهنگ و هنر انجام دهد، اختصاص بودجه لازم و عادلانه به آن است.
بازیگر سریال نمایش خانگی «قورباغه» در ادامه مهمترین چالش پیش روی دولت آینده را احیای دوباره هنرهایی همچون تئاتر و سینما دانست و بیان کرد: طی چند سال گذشته و به یاری مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا و مدیریتهای بعضاً ناصحیح مرتبط به آن، حوزه تئاتر و سینمای کشور آسیبهای جدی و شدیدی را متحمل شد. از این رو بزرگترین چالش فرهنگی و هنری پیشِ روی دولت آینده بیشک ترمیم آسیبهای حوزه تئاتر و سینما و تقویت آن با برنامهریزیهای درست و اجرای دقیق آنها است.
دلافکار در همین راستا افزود: هدف نهایی و اصلی دولتها از تقویت فرهنگ و هنر کشور نقش و اهمیت بسیاری در افزایش پویایی جامعه هنری دارد و تنها در صورت پیگیری مداوم و جدیت در این امر است که میتواند کمک مؤثری به این حوزه داشته باشد. هدف نهایی دولتهای روی کار در خصوص فرهنگ و هنر باید به سوی پذیرش اندیشه ناب هنرمندان پیش برود و آماده پذیرایی نقدهای آنها شود.
وی در مورد اهمیت رویکرد دولت آینده در تغییر مسیر فرهنگ و هنر کشور به سوی مسیری درستتر گفت: امیدوارم دولت آینده هنردوست باشد و به هنر در هر زمینهای اهمیت بدهد تا سالهای خوبی برای هنر ما چه در سینما، تئاتر، موسیقی و چه در رشتههای دیگر باشد.
وی ادامه داد: هنرمندان همواره به حمایتهای دولتها نیاز دارند، چرا که این دولت است که تصمیم میگیرد ثروت ملی کشور در چه بخشهای صرف شود. پس هنرمندان به خصوص در حوزه تئاتر باید از پشتیبانی مالی برخوردار شوند. دولت باید به تئاتر بودجه قابل توجهی اختصاص دهد و خرج و مخارج آن را شفاف ارائه دهد تا بازیگران و دیگر عوامل اجرایی یک گروه تئاتر درآمدی حداقلی داشته و امیدشان فقط و صرفاً به تماشاچی و گیشه نباشد. پشتیبانی مالی از سوی دولت آرامش خیالی را برای هنرمند فراهم میکند که به موجب آن میتواند اندیشه خودش را روی صحنه برده و حرفهای عمیقاً فکر شده خود را هم بزند. اینگونه مردم بارها و بارها به تماشای کار او میآیند و از گیشه استقبال میکنند، پس اجرای نمایش روی صحنه میماند و تئاتر کشور به حیات خود ادامه میدهد.
دلافکار در پایان گفت: دولت خیلی میتواند به هنر کمک کند، مخصوصاً به تئاتر که بازیگرهای آن شوق و علاقه خاصی به این هنر دارند.
انتهای پیام/
بدون دیدگاه