فراخوان دومین مسابقه سراسری نمایشنامهنویسی اقتباسی «چهارراه» از سوی دفتر مطالعات و پژوهشهای مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری منتشر شد.
به گزارش پایگاه خبری حوزه هنری، دفتر مطالعات و پژوهشهای مرکز هنرهای نمایشی حوزهی هنری در تداوم مسیر توجه کارشناسانه به ضرورتهای امروز و تلنگر مقام معظم رهبری در خصوص توجه به زبان معیار، و با عنایت به توفیق همهجانبه نخستین دوره «مسابقه نمایشنامهنویسی اقتباسی «چهارراه»»، با انتشار فراخوان دوره دوم این مسابقه، بار دیگر دقت خود را معطوف به چهارراهی میکند که ادبیات، فرهنگ، تاریخ، و تئاتر به یکدیگر میرسند و درصدد رشد، تقویت و تکوین هم برمیآیند.
این دفتر بار دیگر از کلیه نمایشنامهنویسان و علاقهمندان دانشآموخته دعوت میکند نمایشنامههای اقتباسشده خود را از چهار اثر سترگ و پرحکمت ادبیات فارسی که ذکر میشود، تا پایان روز قلم، چهاردهم تیرماه ۱۴۰۰، به دبیرخانه این مسابقه یعنی دفتر مطالعات و پژوهشهای مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری از طریق آدرس الکترونیکی sahnemagazine@yahoo.com ارسال کنند.
آثار مرجع دوره دوم:
۱٫ سمک عیار اثر فرامرز بن عبدالله الکاتب الارجانی (قرن ششم هجری)
۲٫ اقبالنامه (خردنامه) اثر نظامی گنجوی (قرن هفتم هجری)
۳٫ مرزباننامه بازنوشتهی سعدالدین وراوینی (قرن هفتم هجری)
۴٫ بهارستان (روضهالاخبار و تحفهالابرار) اثر عبدالرحمان جامی (قرن نهم هجری)
شرایط و جوایز
۱٫ نمایشنامهها باید در حجم حداقل ۳۰ صفحه و حداکثر ۹۰ صفحه (صفحه ۱۸ سطری، با فونت ۱۴) نوشته شده، در قالب فایل Word به دبیرخانه ایمیل شود.
۲٫ پایان مهلت آثار، روز قلم، نیمه تیرماه خواهد بود و زمان اعلام نتایج حداکثر تا پایان تابستان ۱۴۰۰٫
۳٫ آثار برگزیده در رتبههای اول تا سوم، به ترتیب، ۲۰۰ میلیون ریال، ۱۵۰ میلیون ریال، و ۱۰۰ میلیون ریال و آثار تقدیرشده هرکدام ۵۰ میلیون ریال دریافت خواهند کرد.
۴٫ آثار برگزیده و تقدیرشده به همت انتشارات سوره مهر به چاپ خواهند رسید.
۵٫ رویکرد اقتباس آزاد است و نویسنده میتواند به اثر اصلی از نظر زبان و تاریخ وفادار باشد و یا با نگاهی معاصر و در شکلی امروزین از آن آثار بهره ببرد، اما لازم است نویسنده مشخص کرده باشد که به چه اثری یا کدام حکایت از کدام کتابِ معرفیشده، برای خلق نمایشنامه خود رجوع کرده است. بدیهی است اثری فاقد ارجاع صریح ذکر شده از طرف نویسنده، از دایره رقابت کنار گذاشته خوهد شد.
انتهای پیام/
بدون دیدگاه