جمال شورجه کارگردان سینما معتقد است: قصههای دینی اتفاقاً بسیار دراماتیک است، اما با این وجود در کشور ما مهجور مانده و باید مسئولین فرهنگی برای رونق آن اهتمام بیشتری بورزند.
به گزارش پایگاه خبری حوزه هنری، جمال شورجه کارگردان باسابقه سینمای دفاع مقدس و انقلاب اسلامی، که با سپری کردن دوران معالجه و درمان خود تحت نظر پزشکان حال عمومی بهتری پیدا کرده است، درباره اهمیت سینمای دینی و البته کمتوجهی مسئولین فرهنگی و سینمایی کشور نکاتی را بیان کرد.
کارگردان فیلمهای «۳۳ روز» و «حماسه مجنون» گفت: سینمای دینی سینمای مغفول و مهجوری است که متأسفانه سینماگران ما به آن کمتر پرداختند و شاید هم به خودشان اجازه این را نمیدهند که در این زمینه کار تولید کنند. بنابراین این سینما که سینمای پرمخاطبی است و ریشه آن از داستانهای قرآن شروع میشود، مظلوم و تنها باقی مانده است.
وی در ادامه بیان کرد: تعداد کارگردانهای کمی مانند مرحوم سلحشور که از جوانی با قصههای دینی و قرآنی آشنا بودند، توانستند به این عرصه ورود کنند و مخاطبین سینما را از محتوای نغز و شیرین و مهم داستانهای دینی آگاه بکنند.
کارگردان «عملیات کرکوک» همچنین با اشاره به سیطره داستانهای دینی در زمینهها و موضوعات گوناگون گفت: قرآن و زندگی اهل بیت علیهمالسلام داستانهای مهمی در فضای اجتماعی، تاریخی و… دارد که سرشار از مضامین مهم و اندرزهای معاشرتی است که اتفاقاً بسیار دراماتیک و پرهیجان است.
این فیلمساز سینمای ایران در پایان خاطرنشان ساخت: باید مسئولین فرهنگی ما برای رونق سینمای دینی بودجهای کنار بگذارند و راه آن را برای فیلمسازان جوان باز کنند، اما باید گفت که برای این موضوع تا به حال اهتمام جدی نشده است.
انتهای پیام/
بدون دیدگاه